Avís Legal

WALL VÍDEO, S.A., societat espanyola amb domicili a Badalona, Barcelona, (Espanya) Avda. Maresme 124, 2º 2ª, amb NIF nº A59023051 i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 28377, Foli 214, Fulla nº B-135032 inscripció 1ª, adverteix que els materials i informacions continguts en aquest lloc web han estat inclosos com a informació, per tant son insuficients per prendre decisions o assumir posicions en un cas concret. Wall Vídeo S.A. no assumeix cap responsabilitat en els danys i perjudicis resultants o que tinguin connexió amb l’ús d’aquesta informació.

L’usuari ha de tenir en compte que els materials continguts en aquest lloc web poden no ensenyar l’ informació més recent dels serveis oferts per Wall Vídeo, S.A. Tanmateix. Aquests materials poden ser modificats, desenvolupats o actualitzats sense comunicació prèvia.

Wall Vídeo, S.A. no es fa responsable dels errors o omissions que puguin existir en els continguts d’aquest lloc web o a d’altres continguts accessibles des d’aquest lloc web.

Els enllaços o links que conté aquest lloc web poden conduir a l’usuari a altres llocs i planes web gestionats per tercers sobre els que Wall Vídeo, S.A. no té cap tipus de control. Wall Vídeo, S.A. no respon ni dels continguts ni de l’estat dels mencionats llocs i pàgines web i, l’accés als mateixos a través d’aquesta web, tampoc implica que Wall Vídeo, S.A. recomani o aprovi els seus continguts.

Que usa aquest lloc web ho fa per la seva compte i risc. L’usuari d’aquest lloc web, accedint al mateix, s’obliga a usar-lo de manera conforme a les lleis i als usos del tràfic i respondrà, en front a Wall Vídeo, S.A. i/o front a tercers de qualsevol danys i perjudicis que es poguessin causar com a conseqüència de l’ incompliment d’aquesta obligació.

Wall Vídeo no serà responsable dels danys derivats de l’ús d’aquest lloc web, ni de qualsevol actuació realitzada sobre la base de l’ informació que en ell es facilita.

Wall Vídeo, S.A tampoc es fa responsable dels danys informàtics o d’altra tipus que es pugui ocasionar a l’usuari visitant per l’accés als continguts d’aquest lloc. Per això Wall Vídeo, S.A. no dona garanties de l’absència de virus o altres elements lesius que puguin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari d’aquest lloc web. En conseqüència, Wall Vídeo, S.A. no respon pels danys i perjudicis que tals elements puguin ocasionar a l’usuari o a tercers.

Tots les drets de propietat intel·lectual i industrial d’aquest lloc web son propietat de Wall Vídeo, S.A. i es prohibeix la seva reproducció total o parcial, excepte per autorització escrita d’aquesta última.